10 luni - versiunea lu' mama

Cine crede ca viata la 10 luni e usoara, s-ar putea sa aiba o surpriza:d. Eu asa citisem.Ca intre 6 luni si un an este o perioada foarte usoara. Bebe are deja un program, mananca, doarme, se joaca. Te poti relaxa.
Ya right...
De ieri, adica din ziua in care a implinit 10 luni, Andreea nu mai vrea sa manance la pranz. Brusc. Ieri am zis ca e un accident. N-a vrut la 12.30, cand manca de obicei, am incercat din nou la 13.00 si la 13.30 cand am cedat si am pus-o in pat sa doarma pentru ca urla. Asa ca a mancat pranzul la ora 15.00 odata cu gustarea de iaurt de la ora 16.00.
Azi reluare. Am incercat direct la 1. Nimic. Cand vedea lingurita dadea din maini isteric. Ok. Ramanem calmi. Ne mai jucam pana la 1 juma, intrerupte de reprize de bazaiala de somn. La 1 juma incerc din nou. Isterie. Ok..cantitatea de calm a inceput sa scada. O pun in pat, plange 2 minute apoi liniste. Inca nu s-a trezit si e ora 3.

Maine mi-am propus sa incerc direct la 1 juma. Si o sa renunt la legume cu carne o vreme.
Incercam spanac cu ou. Tineti-mi pumnii.

Patru pasi pentru un concediu reusit

Cred ca este destul de evident pentru cei care vin pe aici ca una dintre activitatile noastre preferate este sa calatorim. Incercam sa face...