O matza bronzata

Cam asa arata matza dupa doua luni de vara ploioasa:d. Ma ingrozesc cum arata daca era si soare:)). Lumea ma intreaba daca o duc la solar. Nope. Asa e ea:d.
Deja nu mai are fatzuca de bebe, ci tot felul de expresii si fitze de fetita. Are dorinte si nemultumiri, suparari, maari, si bucurii extreme. Rade cu pofta, contagios, si plange de ti se rupe inima. Si intre cele doua de obicei scartaie:)). Cam cum fac unghiile pe tabla. Daca nu-i dai ceva, n-o duci undeva sau daca ii interzici ceva...se pune pe scartaiala. Nu plange, n-are lacrimi, dar se forteaza sa scartaie si se uita la tine cu repros.
Am inceput sa aplic metoda ignorarii, ma duc si ma joc cu jucariile ei sau fac ceva ce pare interesant pentru ea si se opreste, vine la mine si uita de suparare. Brusc. Uneori dureaza mai mult, dar eu traiesc cu speranta ca pana la urma va intelege ca scartaiala nu-i aduce nimic bun.

La schi in Alpi -Cervinia si Zermatt

Anul trecut am testat in premiera schiatul in Italia, i n Dolomiti , si pentru ca ne-a placut foarte foarte mult am decis sa revenim si in ...