Ce prostii am mai facut

Weekendul asta a fost tare accidentat pentru mine. Vestile proaste au inceput de vineri cand am aflat ca duminica sotul personal lucreaza. Ok, nu-i nimic, rezist. Raceala a trecut asa ca ce se mai poate intampla?
Eh...
Sambata seara am fost la o zi de nastere. Am lasat matza la bunici si am luat un taxi. Entuziasta si visand deja la mancare:d m-am trantit putin cam prea violent pe bancheta masinii, nimerind cu osul de la fund (nush numele lui stiintific:d) fix in suportul de la centura de siguranta. Primele secunde n-am putut nici sa ma misc, nici sa scot vreun sunet, iar in urmatoarele minute am oscilat intre a urla, a plange si a rade isteric de stupidul situatiei. Fundul ma doare si acu, la 2 zile dupa, mai ales cand uit de el si ma asez mai putin lady-like. Mi-am adus aminte cu aceasta ocazie de ultima luna de sarcina cand ma dureau atat de tare soldul si fundul si nu mai stiu ce prin zona ca aveam nevoie de ajutor sa ma ridic:d.
Dar cum weekendul are doua zile, n-am lasat nici duminica sa treaca nebagata in seama.
M-am apucat de dimineata sa strang bradul, impreuna cu Andreea, pentru ca disparitia lui misterioasa sa nu creeze panica. Toate bune pana la suportul de lemn, care urandu-ma probabil feroce, si-a proiectat o aschie in ochiul meu drept. Mare lucru, va ganditi probabil...toarna apa si iese. Normal.
Am turnat. Kile de apa, kile de Visine, am frecat, am intins, am tras de pleoapa, de ochi, de orice. Nimic. La pranz, eram deja toata umflata la fata de la tonele de lacrimi care imi curgeau non-stop din ochi si din nas. Dupa masa de pranz a Andreei eram deja disperata, pentru ca nu mai puteam sa tin ochiul deschis deloc, orice miscare a pupilei provocand dureri si usturimi cumplite. AM zis deja de tonele de lacrimi, da?:d
In fine, una peste alta, seara am luat matza pe sus, am chemat sotul de la munca si ne-am dus la spital. La camera de garda mi-au scos barna si mi-au studiat ochiul ( sa vezi distractie cu rasucitul pleoapei, care refuza sa se lase:d), concluzia fiind ca m-am zgariat rau de tot. Mi-au pus smarca de reparat si bandaj peste juma de fata, spre amuzamentul sotului personal si a fiica-mii care toata seara m-a studiat mirata repetand "buba buba".
Azi a inceput o noua saptamana. Deocamdata am evitat noi accidente. Nu m-am lovit de nimic, nu m-a lovit nimic si toate partile corpului, cele nelovite anterior, sunt ok.
Pupici si sanatate:)

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...