Una...alta...

In ultima vreme am cam lancezit. N-am avut chef nici de desenat, nici de pictat cu matza. Seara zac pe canapea si ii citesc poezii sau povestioare, ne uitam la poze sau ii cant. Mi-e lene sa dansez, dar uneori ma trage de mana si ma pune sa topai cu ea. In rest, are ea destul energie pentru toti. Mai ales pentru mine care cred ca sufar de sindromul "iernii tarzii" sau al "intarzierii nedorite a zilelor calde".
Ca sa intelegeti cat e de grava "boala" mea, azi am fost la mall si nu mi-a placut nimic:)). Adica domnul tati s-a oferit sa stea cu matza la locul de joaca doar ca sa pot balauri singura prin magazine, iar eu n-am gasit nimic. Nasol...
Dar totusi pot sa ma laud cu ceva, si anume ieri am facut o tarta cu curmale foarte buna. Un fel de chec de fapt. Cu cacao si piure de curmale. In fine, o prajitura nedefinita in forma de inimioara:p. Da, mi-am luat tava de tarta in forma de inima. Cat de poetic:)).
Tot la capitolul noutati, azi am pacalit donsoara scartz sa manance peste. Facusem niste pastrav la cuptor aseara si i-am pastrat o bucatica, pe care am camuflat-o bine in multa smantana. A mancat tot...O sa mai repet pacaleala.
In schimb, am testat unt de arahide, care am vazut ca nu lipseste din meniul copiilor din State. yacky. nu bun. Matza a pus pe limba, s-a strambat ingrozita si asta a fost.
In rest...cam nimic nou.
Poate doar un pic de extra maraiala din partea matzei. Nush de ce. De cateva zile numarul de maraieli zilnice a crescut simtitor. Fiecare dorinta neindeplinita in secunda x, fiecare mica suparare, fiecare neajuns e punctat cu maraieli. Un fel de scartzaiala care la un moment dat jeneaza nervii mei sensibili:d.
Sper ca e doar o faza. Ceva legat de canini. De cine stie ce salt de crestere. De vreo chestie psiho-sociala:d. Mai studiem problema.
PS: Domnisoara si tati sunt la o zi de nastere acum. A unui baietel de 2 ani:). Revenim cu povesti (bune sper eu) si poze..
PS2: mami lucreaza:((

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...