Un soare, 6 Mickey si un dovleac

Voila! Dovleacul pregatit pentru "concursul" de la gradi. Eu zic ca are potential...:D. 
Weekendul asta a fost tare simpatic, macar si pentru ca a fost soare si cald. Sambata am fost la MTR, la o piesa de teatru cu legume. Un fel de indemn sa mancam sanatos, din care Andreea a retinut ca varza a plans pentru ca o mancau omizile si Dl. Morcov a chemat in ajutor furnicile, care cica sperie omizile. Eu nu stiam..asa ca am invatat ceva nou:p.
Tot de acolo am luat dulceata de visine Topoloveni, finally, ca o tot vanam prin targ de o vreme, cu care dimineata asta am ornat clatitele mickey mouse:))
Bine, Mickey Mouse-ii nostri erau pe alocuri diformi, ca dupa o operatie estetica nereusita, dar partea artistica a fost trecuta cu vederea dupa ce au fost gustati.
Duminica am dat o raita prin Baneasa, la shopping pentru tati, dar apoi am recompensat matza pentru rabdare cu o tura prelungita de parc, leagane si adunat frunze, care a depasit ora de ei culcare...Si daca tot ne-am stricat programul, am zis sa mai intarziem un pic si pe la Hard Rock Cafe, la un  pranz cu quesadilla si paste. Rezultatul e ca donsoara a sarit peste somnul de pranz, motiv de nervi si jelanii prelungi de pe la ora 8 seara incolo. Am pus-o in pat mai devreme, la 9, si a adormit instantaneu, dar cu vreo 2 treziri de pishu si apa peste noapte si vreo 3 scheunaturi scurte in rest..Iar trezirea finala a dat-o la ora 6, in ciuda incercarilor mele de a mai fura un pic de nani.
"Gata mami, nu nani. Hai in sufragerie!". Ya right....

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...