Adunate

Am bifat primul tuns la coafor. Bine, a mai fost unul anul trecut, dar ala e de trista amintire si il stergem din memorie:d. Matza m-a insotit la coafor si dupa, ce a studiat ce se intampla in capul meu, a acceptat un mic retus si la ea. Am indreptat bretonul si am egalizat putin la spate, unde mainile mele dibace dadusera mici rateuri. A fost taare cuminte, i-a placut, s-a hlizit cu coafeza..ce mai..succes pe toata linia. :)

Aseara l-am serbat pe tati in Hard Rock Cafe:). Cam multa lume si galagie pentru gustul donsoarei, dar a rezistat totusi de la 5 juma pana pe la 8, cand am plecat spre casa. Nu a fost cea mai buna seara a ei, dar a fost destul de intelegatoare ca sa putem camufla oarecum plictiseala si lipsa de chef. Poate data viitoare o sa fie mai bine...Oricum, a fost mega incantata sa primeasca toate capsunile de pe la cocktailurile fetelor si sa le roada cu pofta. Asta dupa ce vara trecuta nu s-a atins nicicum de capsuni...

Am terminat tratamentul de otita si pneumococ. Maine mergem sa refacem exudatul si marti sa ne vada ia dna ORL:d. Sper sa fi scapat de ambele belele si sa nu mai avem parte de raceli prea curand.

Mai nou e fana Dora Minodora si Luna Betiluna. Am citit povestea de cateva ori si a retinut ca Regina Rea-Ciulina vrea sa infiga ace in Dora. Dilema ei este de ce? Asa ca ma intreaba cand isi aduce aminte...Chiar asa, de ce transformi o papusa in pernuta de ace?

Daca toate stelele se aliniaza bine, weekendul viitor mergem la munte. Dar nu mai fac planuri...Sper doar:)
Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...