Desene intinse pe podea

Pe motiv de boala. de lene.de ploaie. Pe motiv de plictiseala, de lipsa de idei. Am intins hartia uriasa si am desenat. Am alergat pe ea. Ne-am pupacit. 
Comentarii

 1. :) citesc si privesc pozele pe care le postezi si visez... visez sa am macar un dram din rabdare, calmul si creativitatea ta. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, ne distram si noi cum putem, cand de fapt am vrea afara, la soare:d

  GAbi, sunt sigura ca si tu iti cauti de lucru cu MAria. Eu acum sunt intr-o faza cam putin creativa, mi s-au epuizat resursele de imaginatie de sarbatori:)), asa ca aleg activitati care nu presupun mare lucru. Mazgalit pe podea e la indemana

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu n-am cu cine! :) Maria mea e precum un mic buldozer. Rupe tot! Nu-i hartie sau jucarie care sa ii iasa in cale fara a incerca sa o distruga. :) ... si nici explicatiile mele nu reusesc sa o convinga. Am trecut prin toate de la "o doare" pana la ignorarea comportamentului si nimic. Rupe tot! :) ... deocamdata.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai inventeaza jocuri care presupun rupere:)). Noi de exemplu am rupt la un moment dat bucatele de hartie colorata. Mici mici, Si apoi le-am lipit pe o plansa. Era incantata de lipici

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum alegi un carucior fara sa te enervezi?

Vacanta in Grecia. Episodul 2: Salonic si Thassos

Pestera Devetashka si Veliko Tarnovo