Lumea lui Momo

Astazi aveam in plan un atelier la MTR, dar matza s-a trezit cam prost dispusa, pentru ca o durea burtica. Asa ca nu ne-am miscat destul de repede. In schimb, am descoperit pe net ca tot astazi era ziua portilor deschise la Lumea lui Momo, de la ora 11. Si ne-am dus.
Lumea lui Momo ocupa o casa mare, foarte colorata si vesela, plina de pernute, scaune pictate, pereti decorati haios, undeva pe langa Cismigiu. Acolo se intampla tot felul de ateliere, de pictura, olarit, cusut, muzica, etc. , pentru copii mai mici sau mai mari.
Ce a facut Andreea intr-o ora jumate? A pictat, a modelat in lut, a colorat omuletul creat de ea si s-a jucat cu instrumente muzicale. In zona misunau copii de la un an si cateva luni pana la 3-4-5 ani, asa..ochiometric.
Ce a facut mama in timpul asta? Si-a facut o geanta:). De fapt am pictat o geanta din panza. Mie imi place ce a iesit. Si Andreei, care a decis ca "opera" va sta la ea in camera.
Iar tati a fost desemnat fotograful oficial al evenimentului:D.
 
Noua ne-a placut, incercam sa mai mergem:)

Ce cauta copiii de 3 ani la ateliere pentru +6?

Am descoperit in weekend un loc foarte misto, de care stiam, dar nu prea multe, si unde am de gand sa revin. E vorba de Muzeul COlectiilor ...