To worry or not to worry


Duminica, 3 iunie, copilu face plaja la munte, sa stropeste cu apa, adie vant, distractie, topaiala
Luni, 4 iunie, copilu are mici muci, aposi, putini, no worries
Marti, 5 iunie, copilu merge la gradi, jucat, dansat, dormit, mancat, no problem
Miercuri, Joi, mucii prind putere, se incheaga, se pitesc pe canale, ii scoatem cu insistenta, nu lasam nimic, punem picaturi, no big worries
Vineri, 8 iunie, copilu face febra la gradi, face febra acasa, scoatem nurofenu, scoatem paracetamolu, some worries
Sambata, copilu zice "mami, ma daore urechea", mami se panicheaza, scoate Otipaxu, scaote Garaone, worries?
Duminica, copilu n-are febra, mai are niste muci, nimic grav, e dus insa la dr. sa verificam urechile. urechile n-are nimic, gatu n-are nimic, status general bun. Dar dr descopera bube mici, pitite pe la degete.  Concluzie, copilu a avut/are boala gura-mana-picior. Nooo woooorieeesss!
Luni, 11 iunie, copilu e tinut acasa pentru linistea mamei. Ora 10.30, telefon gradi : buna ziua, am inchis 2 zile gradinita, sunt cazuri de varicela. Huuuuge worrieeees!
Am zis ca lunea viitoare plecam la mare, da?:d
PS: am uitat sa zic de spital. Noi ne-am dus ieri la medlife, la spitalul de pediatrie. Incerc sa evit cat pot spitalele de stat, sper sa nu avem vreodata nevoie de internari si alte nebunii. Iar la camera de garda nu merg. Asa, deci ne-am dus la medlife. Am tot citit pareri pro si contra spitalului. La noi e a doua experienta acolo si ambele au fost ok. Prima data am stat ceva mai mult pentru ca era plin de copilasi, dar consultul in sine a fost super ok, complet, doctorita super draguta, diagnosticul reconfirmat a doua zi de un specialist ORL. 
De data asta era gol cand am ajuns, nu e perioada de viroze si mai era si duminica dupa-amiaza. Asa ca am intrat la dr. Ecaterina Popescu. Mi-a placut mult de ea, de cum s-a purtat cu matza si de consultatie in sine. Desi eu ii spusesem ca avem probleme cu o raceala si urechile, ea a insistat sa verifice tot, pana la degetele de la picioare:d. Unde a si gasit problema. 
Singurul minus in toata afacerea e pretul: 160 de lei. 

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...