Serbarea de Craciun, cu update

Am revenit de la serbare. A fost dragut. Revin cu povestea mai incolo. Acu poze:)
Inainte de serbare, topaiala vesela 
 Poza pentru tati
 In actiune
 Treaba serioasa serbarea asta. Nu e timp de zambete :d
 Probleme cu tinuta :D
Deci a fost si a doua serbare de gradi din viata Andreei. Acum deja pot face mici comparatii:d. Fata de prima serbare, cea de la cresa, a zis destul de clar si tare poezioara in romana. La cea in engleza nu pot sa zic ca am inteles ceva.
Intalnirea cu Mosu a fost si ea ok, a stat in brate, a raspuns la intrebari. Are in continuare 3 ani si 4 luni:d si intrebata ce vrea sa fie cand creste a raspuns tare si clar 'zana". O zana buna, sper eu:)
In continuare e emotiva si emotionata sa spuna lucruri la microfon, in public, desi in relatiile particulare cu adultii pe care ii cunoaste e foarte vorbareata. Si nu neaparat cunoscuti, ci habar n-am, oameni pe care ii simte ea probabil mai de incredere....Aseara de exemplu a sporovait cu farmacista. I-a zis ca a fost cu sania in parc, i-a povestit ce si cum pe acolo si a sfatuit-o sa aiba grija cand se da cu sania sa nu cada. Nu-i mai tacea gura. In schimb, intalnirile ei cu doctorii de la gradi, desi deja ii cam stie, sunt timide si rusinoase, cu balanganit pe picioare si scos limba:d
Asa ca sunt multumita ca a zis ce avea de zis pe scena.
In rest a cantat toate cantecelele, a aplaudat si a dansat.
Ca de obicei, e foarte serioasa cand e ceva important de facut:d. Isi face treaba cu atentie si e extrem de linistita. Daca ceilalati mai rupeau randurile si topaiau, Andreea statea pe scaun si astepta sa vada ce urmeaza, ba ii mai invita sa ia loc si pe alti copii.
Uneori mi se pare ca sunt doi copii diferiti in ea:d. Unul galagios si alergator, topait si vorbaret, si unul cuminte, timid si disciplinat.
La fel face si la "ore", dupa spusele educatoarei. Cand stie ca e de desenat, invatat ceva, completat o fisa, sta la masa si nu se ridica pana nu termina:d. Bine, mai sunt si exceptii, momente cand n-are chef sa faca ceva si se razvrateste, dar in general e foarte constiincioasa.
Ca organizare a fost relativ ok, poate trebuia o sala mai mare, dar e adevarat ca nu s-au asteptat probabil sa vina si bunici, frati si alte rude, pe langa parinti. Au fost vreo 3-4 copilasi mai mici care au stat pe langa mame, alti 2-3 care alergau de colo colo, dar una peste alta a fost o serbare frumoasa, ca toate intamplarile cu copilasi de 2,3, 4 ani:)

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...