Bebe T-Rex

Noua pasiune a Andreei este bebe T-Rex. De fapt nu mi-e clar daca e bebe sau nu, dar cu siguranta este un dinozaur fioros, care mananca "dinozauri mai mici", este "un fel de rege al dinozaurilor" si are "ochi galbeni, deci rai".
In acelasi timp are "manute mici si dragute", "coada cu solzi" si o pazeste pe Andreea. Dar totusi "e doar o jucarie". In cazul in care erati curiosi pe unde faceau dinozaurii pishu, ei bine, pe la pintenul de la picior, pentru ca "pe vremea aia nu se inventase pasa si fundu..."....
Il cheama T-Rex, nu Dino sau alte bazaconii.
Vietatea a fost initial aleasa pe post de cadou pentru baietelul nasilor, dar dupa ce am decis ca la 7 ani poate ar trebui altceva, Andreea a vrut un dinozaur pentru ea.
Micul T-Rex a intrat in casa noastra sambata si de atunci e nedespartit de Andreea. Il duce cu bicicleta in parc, il plimbam cu masina, sta langa ea la masa, i-a facut patut cu perna si paturica in sufragerie ("pentru ca are doar piele, fara par, si ii e frig"), iar noaptea e primit langa ea in pat.
Din ce am inteles Pisi (animalul visiniu de plus de care nu cred ca vom scapa nici peste 10 ani) il tolereaza pe dinozaur si nu au conflicte.
Asa ca daca vedeti o fetita care strange la piept si da pupici unui T-Rex, sa stiti ca e Andreea...
Aici eram "fioroase" ca T-Rex
 L-am scos la plimbare...

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...