Duminica haideti la Talcioc!

Maine e duminica. Pentru noi e zi de balet si brunch la Simbio, apoi parc si cine stie ce altele. Maine insa e o duminica speciala. E Talciocul Dravet. 
Pana acum vreo 2 ani habar n-aveam ce e aia. Nu auzisem niciodata de aceasta boala. Lucrurile s-au schimbat intre timp....
Sanziana este o fetita super simpatica si vesela. De cate ori ne-am intalnit cu Teodora si Bogdan ea radea sau ne privea cu ochi mari si curiosi. Si nimic, dar nimic nu anunta continuarea povestii. 
Aceeasi poveste repetata in multe alte familii. Copii sanatosi, veseli, care la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, incep sa faca un fel de crize de epilepsie. Detalii despre boala puteti afla pe dravet.ro. Si povesti despre niste copiii si niste parinti care merita tot respectul nostru pentru lupta pe care o dau in fiecare zi.
Prinsi in valtoarea vietii, cu propriile probleme, cu dileme, cu liste de facut, de cumparat, de bifat, cu planuri de tot felul, cu micile noastre boli inofensive, uitam de cele mai multe ori sa ajutam. Ne gandim ca acum nu prea putem, dar sigur data viitoare o sa ne implicam. Nu azi...poate maine.
Dar hai de data asta chiar sa facem ceva maine. Nici macar nu e ceva care presupune efort. E vorba de shopping. Well...suna bine, nu? 
Scopul este deschiderea unui centru de zi pentru copiii cu epilepsie cu varsta prescolara care nu pot fi integrati in invatamantul de masa.
Vine primavara si Pastele si cu siguranta o sa vrem ceva nou in dulap. Pentru noi sau pentru copii. Hai sa facem asta ajutand un pic. 
Scoala Primara Libera Waldorf este pe Strada Scarlatescu nr. 50, chiar in buricul targului, la 3 pasi de parc. Ne vedem acolo?

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...