Petrecerea de Craciun peste timp

In fiecare an grupul nostru de prieteni cu copii mici, oameni pe care i-am cunoscut si indragit practic in parc, cand plimbam caruciorul cu orele asteptand ca cineva sa adoarma sau apoi sa se trezeasca, se intalneste un pic inainte de Craciun pentru petrecerea picilor.
Ma rog, nu doar a lor.Ca e si a noastra. Fiecare aduce ceva de mancare. Paharele se umplu si se golesc, radem, povestim, facem misto de trecerea timpului si ne amintim cam cum erau micii cu un an inainte. 
Copiii alearga, rad, se joaca, fiecare cu preferintele si fitzele lui. Din experienta noastra petrecerea devine tot mai agitata si galagioasa de la an la an. Si nu din cauza celor mari....
E un moment de bucurie, de apropiere, pe care il asteptam mereu cu nerabdare. Dorinta noastra este sa pastram traditia cat mai multi ani de-acum inainte.
2011
2012 2013
(asta era deja incercarea numarul 10 de poza, caci mereu lipsea cate unul sau se misca sau nu-i convenea locul sau sau sau:D)
Craciun fericit!

La schi in Alpi -Cervinia si Zermatt

Anul trecut am testat in premiera schiatul in Italia, i n Dolomiti , si pentru ca ne-a placut foarte foarte mult am decis sa revenim si in ...