Vacanta de iarna

Revenirea din vacanta nu e niciodata usoara. Mai ales cand vacanta a fost cam scurta si ai fi vrut inca niste zile doar pentru tine. Fara treziri matinale si plecat in fuga la gradi si la munca.
Vacanta noastra de iarna a inceput pe 30 decembrie, cand ne-am imbarcat cu bagaje, bagaje bagaje, tone de bagaje, in mica noastra Fabia si am pornit spre munte. Am petrecut Revelionul cu prientenii nostri, in casuta din Predeal, rasfatandu-ne cu tot felul de aperitive pregatite de noi, in tipetele neobosite ale copiilor...
Fiind primul Revelion la care a participat si Andreea am avut mici emotii, gandindu-ma ca o s-o apuce somnul si maraiala inainte de 12. Rezultatul este ca aproape de ora 2, cand am trimis-o la culcare, ea inca topaia si radea ca o caprita, fara semn de somn....
Dupa somnul de pranz, asteptand sosirea prietenului ei de nebunii
 Baietii s-au apucat de aperitive:d
 A renuntat la pijamale si isi pregateste jucariile de petrecere
 Voila! Desertul meu pentru Revelion
 Si munca baietilor:d
 Artificiile de la miezul noptii. Nu se vad. Sunt acolo, va zic eu
Zilele urmatoare am profitat de vremea de primavara ca sa punem putin picioarele la drum.
Am urcat cu telescaunul la Clabucet si apoi pe jos pana la cabana Garbova. Si inapoi. Drumul e scurt, vreo juma de ora maxim, in coborare accentuata la dus, urcare crancena la intors:)).
Alta plimbare a fost la cabana Secuilor, la vrea 20 de minute de Trei Brazi. Aici e usor de mers, drum lin, forestier, peisaj frumos. La cabana se poate manca sau bea ceva cald si oamenii au investit in amenajarea terasei asa ca la vara va fi chiar frumos de mers pe acolo.
Pentru ca totusi este iarna (desi nu pare), am incercat si o zi de sanius, pe o bucatica de partie unde era zapada artificiala. Andreea a fost super incantata, a chiuit si tropait, a urcat fara probleme la deal si s-a dat in viteza la vale (cu insotitor, evident).
La Cabana Secuilor
 Muntii vazuti de la Trei Brazi. Daca va uitati atent vedeti si zapada:d
 La Clabucet. Soare de se vad si Fagarasii:)
 Asta e inainte sa ne topim de cald pe drum...
 La un ceai si o ciocolata calda. 3 ianuarie 2014. Predeal
De sambata suntem din nou bucuresteni, unde zapada lipseste cu desavarsire. Asteptam totusi iarna pt ca Andreea pleaca pe 19 in tabara de schi si noi am vrea tot atunci sa testam claparii noi:)

Cinci lucruri care trebuie schimbate in scoala romaneasca

Mai e un pic si matza termina clasa a doua. Nu stiu ea, dar eu sigur abia astept sa nu mai sune ceasul la 6.45.  Daca o intreb pe ea, ce ...