Ce mai avem pe la micul dejun

De la o vreme am obiceiul ca dimineata sa pregatesc un smoothie si sa bem fiecare cate o cana inainte de plecare. Uneori e roz, alteori mov sau verde. De cele mai multe ori e bun, rareori oribil si uneori bestial:d. 
Cele mai asteptate sunt cele cu fructe de padure, pe care le combin cu iaurt, banane, miere, plus alte ingrediente ascunse, cum ar fi patrunjel, ghimbir sau kale. 
Mai putin asteptate sunt cele verzi, cu kiwi, kale, patrunjel...Dar le adaug si lor un pic de banana si mar si devin acceptabile. 
De vreo doua ori am reusit sa fac niste oribilitati, desi erau dupa reteta....
Incerc sa am mereu in casa fructe si iaurt, pe care le combin ori dupa capu meu, ori dupa retetele altora. 
Saptamana asta de exemplu ne ocupam de cateva de pe aici...
E un mod rapid si sanatos de a incropi un mic dejun pentru toti trei. Nu imi place sa o duc pe pice la gradi nemancata, pentru ca nu stiu cat mananca acolo si prefer sa inceapa ziua cu ceva bun in burta. Iar noi cei mari nu prea apucam sa mancam niciodata dimineata pentru ca programul...
Dimineata asta, smoothies cu kiwi, kale, banana si patrunjel...
Seara e alta alergatura, intre gradi, parc, joaca acasa, pregatirea mesei, baie, poveste...Asa ca incerc din nou sa optimizez timpii, sa cresc cat pot timpul de parc si joaca, sa scad cel de pregatit masa...In principiu, orice dureaza mai mult de 20 de minute de pregatire e scos din ecuatie :d 

Comentarii

  1. Tocmai am descoperit blogul tau si acum merg din articol in articol.
    Noi mai incercam asta si mai adaug de la mine stafide, tot felul de nuci, alune si seminte. Sper sa poti accesa link-ul, nu am mai incercat...
    http://www.theyummylife.com/Refrigerator_Oatmeal
    Cristina

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum alegi un carucior fara sa te enervezi?

Vacanta in Grecia. Episodul 2: Salonic si Thassos

Pestera Devetashka si Veliko Tarnovo