Primul 3 ani

Ieri a fost ziua Mariucai. Prima din cele trei gratii care au crescut pana acum practic impreuna. Se vad daca nu zilnic, macar la cateva zile de cand aveau 2 luni. Nu, mint. Cand erau neumblatoare si mamele doar mame se vedeau zilnic:d. Acum se vad mai pe apucate, din cauza programelor diferite, cu gradi, bunici si joburi... Cand se vad, pupicareala si tocaila si top top peste tot, si hai sa facem asta si hai sa ne dam in asta. Si negocieri, schimburi, suparari. Impacari si iar pupici. Trei matze de 3 ani.  
(Simeon, ramas singurul baiat din gasca, asaltat de fete)
(ciugulind tortul:D)

PS: sa mentionez totusi ca petrecerea a inceput prost pentru noi, cu primul tantrum de manual al Andreei, pe motiv ca Mariuca avea rochita de balerina si ea nu. Nu va pot descrie scena...sa zicem doar ca e de manual:d. Am calmat-o dupa ce am iesit cu ea in fata blocului, dupa ce am trezit tot blocul si toata strada, unde, tavalita pe jos am reusit sa o lamuresc ca vine ta-su cu fusta ei de balerina de acasa. De acum o sa plec cu fusta aia dupa mine la toate petrecerile de copii, asa, preventiv:))

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...