baby shopping

Am fost la baby expo. Ca sa nu repet experienta traumatizanta din toamna, cand au ajuns acolo simultan cu toate celelalte mame din bucuresti, am decis sa fiu matinala. Extrem de matinala. Asa ca la ora 10.20, la 20 de minute dupa deschidere, m-am infiintat la usa. Ma temeam ca o sa ajut la asezat chestii pe rafturi mai degraba decat sa le cumpar, dar nu a fost asa. Liniste, curat si mai ales putina lume.
Am luat metodic stand cu stand, privind cu nostalgie la body-urile de 3 luni, la taticii care studiau carucioare si la burticile care cumparau biberoane si suzete. Heheee, ce vremuri. Asa imi dau seama ce repede a trecut timpul de cand faceam si noi aceleasi cumparaturi.
Plecasem hotarata sa cumpar o geaca de primavara, o pereche de ghetute pentru pice ( ca nu mai vrea sa fie plimbata doar cu caruciorul) si niste jucarii mai "inteligente" ( adica, nu de ros:D).
Am plecat o ora mai tarziu cu 2 geci colorate, doua perechi de ghetute si 3 jucarele. Si cu portofelul gol golutz.


Una peste alta sunt multumita. Eu, pentru ca Andreea va ignora hainutele, va roade cu pofta ghetutele si va arunca jucariile de colo colo fara sa priceapa ca sunt "inteligente" si trebuie sa le studieze mai cu atentie:d

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....