Sabotajul saborului

Update: Am reusit! Sabotorul a fost invins. Speram sa nu se razbune prea crunt:D

Diseara mergem la vaccin. Din nou. Cred ca e a cincea incercare sa scapam de Priorix. Matza nu mai are febra de duminica. Nurofen nu mai ia de luni dimineata. E ok, mananca, e vesela si doarme. NU pare sa o doara nimic sau sa aiba vreun gandac/virus/bacterie/whatever niciunde.
Repet. Diseara mergem la vaccin:d. Daca apare iar ceva, in urmatoarele ore, renunt de tot la Priorix si ma declar invinsa de sabotor.

11 comentarii:

 1. eu zic sa o intepi totusi cu ceva :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim:D. Anunt diseara cine a castigat batalia

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravoooooo!Speram sa nu apara reactii, va tinem pumnii. Am intels ca apar intre 5 -7 zile.Felicitari ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, noua ne-a zis ca 7-10 zile e perioada de incubatie. Dar de cele mai multe ori nu apare nimic

  RăspundețiȘtergere
 5. noi. dar picea nu s-a lasat deloc usor, a luptat cat a a putut. insa nu a putut invinge 4 adulti care vroiau sa ii faca injectie (3 o tineau de maini, picioare si cap iar al 4-lea a facut vaccinul)

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, a avut ea o ultima incercare pentru ca, desi acasa temperatura era 37.4, acolo ne-am trezit cu 37.8:)). Dar dr. a zis ca de data asta n-o mai iarta, ca nu avea alte simptome de eventuala boala pitita. Iar azi e ok, deci a fost o noua tentativa de sabotaj, de data asta esuata:d

  RăspundețiȘtergere
 7. revine si aeriana de mine, care nu a citit update-ul :P (mea culpa) cu o intrebare: cam de cand incep sa se opuna intepaturilor??
  multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 8. Andreea nu cred ca s-a opus vreodata intepaturilor, nu prea stia ce o asteapta.
  Insa nu a apreciat niciodata faptul ca o tineam foarte bine inainte de intepat.

  RăspundețiȘtergere
 9. Astia mici cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai deranjati de orice fel de "privare de libertate":d. Incercarea de a-i tine de maini si picioare devine astfel tot mai challenging. Din ce am inteles vaccinul in sine nu doare prea tare pentru ca nu este intramuscular, ca cele de pana acum, ci subcutanat, deci intra acu doar un pic.
  Am vazut ce liniste a fost la voi la ultimul vaccin. Poate o sa fie asa si la urmatoarele:), cel putin pana creste mai mare si nu-i mai place sa fie tinuta.

  RăspundețiȘtergere

Ce vreau de la 2020-o lista dezlanata si probabil incompleta

Intotdeauna cand ma intreaba cineva, Andreea de exemplu, ce as vrea cadou, mintea mea se goleste de idei. Nu ma pot gandi la niciun obiect d...