Aparitia miraculoasa dintilor - update

Update: v-am spus ce ciudat apar dintii Andreei. Subit. Peste noapte. Fara anunturi. Si va spuneam ca ne-am trezit cu o masea. Si ca urma sa ma uit daca nu cumva are chiar doua:d.
Nu, nu are doua. Are trei. Ca i-au iesit doua sus, pe langa aia de jos. Si mai asteptam una ca are gingiuta umflata rau in stanga.

Nu ma plang. Doamne fereste. Dar nu pricep. Pana acum toti dintii Andreei au iesit pe sest, neanuntati de plansete sau alte nemultumiri. Cred ca de obicei sparg noaptea, dar nu bag mana in foc. Ideea e ca tot timpul ii descoperim cu intarziere, cand deja colturile sunt vizibile bine peste gingiuta:d.
Acum ne-am trezit cu o masea. Nush cand a spart. Avea gingiile umflate de vreo luna si ceva, dar nu reuseam sa vad nimic mai mult.
Si acu pitica are o masea:)). Diseara trebuie sa o chinuiesc sa vad daca nu cumva are chiar doua.

10 comentarii:

 1. :) ce tare! asa sa tot iasa dintisorii! Sunteti niste fericiti si sper sa nu se schimbe nimic in modalitatea de aparitie a maselutelor. ;)
  ne dati si noua reteta?? :P

  RăspundețiȘtergere
 2. E o reteta secreta, stiuta doar de Andreea:d. Nici noi nu o stim din pacate. Daca o pierde...ne-am ars. Si eu sper sa iasa la fel si de acum inainte:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ohooo...sunteti tari!Deja masele :).Noi inca asteptam incisivii superiori , au o pauza de aproape 2 luni :).Bravo , sa dea Dumnezeu sa iasa la fel de usor ca si pana acum.Pupici

  RăspundețiȘtergere
 4. :))bravo! sunteti norocsi. noi avem deja doua maselute sus si ne ies acum si jos, numai ca la noi dintii se lasa cu trezit noaptea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si la noi dintii ies cu pauze mari, de 2-3 luni. Chiar mai bine cred...
  Dar nu-i bai. Pana la urma n-o sa fie stirba:))

  Poate Matei invata si partea cu ignorat dintii, daca tot a invatat de la Andreea cum sa evite un vaccin:))

  RăspundețiȘtergere
 6. eu nu stiu cum ii ies dfintii smarandei. adica in fine, stiu cum nu ii ies deocamdata....

  RăspundețiȘtergere
 7. @Maria: tot stirba? S-ar putea sa va loveasca brusc cu vreo 4 dintisori:d

  @Raluca: multumim. sper sa o tina:)

  RăspundețiȘtergere
 8. ah, noi ne luptam cu primul canin. in rest, cred ca e chiar mai harnic decat trebuie, ca are patru masele, doua sus si doua jos si patru dinti. ah, si sunt atat de mari, ca nici sus nici jos nu mai e loc decat de cate un dinte pe fiecare parte, acolo unde de fapt ar trebui sa mai iasa cate doi... sper doar ca mai creste gura :)))

  RăspundețiȘtergere
 9. @Bogdana: paote ies doi dinti mai ingusti?:d
  Andreea are 8 dinti si o masea. David s-a grabit cu maselele ca sa roada mai bine poate:p

  RăspundețiȘtergere

Ce vreau de la 2020-o lista dezlanata si probabil incompleta

Intotdeauna cand ma intreaba cineva, Andreea de exemplu, ce as vrea cadou, mintea mea se goleste de idei. Nu ma pot gandi la niciun obiect d...