Canuta cu poze

De vreo 2 zile matza bea laptele din cana. Nu cana de bebe, nu cana cu pai, nu alt recipient creat pentru copii, ci o cana veche care statea uitata pe un raft. O avem in casa de n-spe mii de ani, din epoca pre-Andreea, cand eu i-am facut-o cadoul domnului. Are pe ea un colaj cu poze cu noi doi :d. Cheesy, nu? Dar foarte practic. Caci matza, care a refuzat sa dea biberonul pe orice minunatie de sticla pe care am cumparat-o pentru ea, a renuntat usor in favoarea canii "cu mami si tati".
E adevarat ca bea mai incet, ca trebuie impinsa de la spate. Plus ca renuntarea la bibe ne-a schimbat un pic rutina de seara, in sensul ca acum bea laptele inainte de baita, nu dupa, la povestea de culcare. Dar nu-i nimic.Ne adaptam din mers. Pana la urma trebuia sa ajungem si aici.
In curand o sa renuntam si la scaunul de masa, care saracu s-a jerpelit rau de tot. Am comandat un soi de inaltator care se fixeaza pe scaunele normale.
Si uite asa, incet incet, obiectele de bebe dispar din peisaj. Si ma bucur, dar ma apuca si nostalgia. Ca uite matza creste si uneori imi e dor de ea bebe....

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....