Fara voce

Asa sunt eu de azi dupa-amiaza. Dimineata aveam voce, dar ma jena un pic gatul..Dupa pranz am inceput sa am o voce ragusita, iar acum sunt muta. Nu ma doare nimic, nu curge nasul. Dar ca sa scot un sunet, harsait si greu de auzit, trebuie sa faca eforturi uriase, sa-mi incordez fiecare bucatica de laringe, faringe, amigdala si ce o mai fi prin zona aia unde sunt corzile vocale. Care s-au stricat:d.
Nu e prima data. Mi se intampla cam de 2-3 ori pe an si trece in 2 zile cu ceai, miere si mutenie. Ideal ar fi sa nu vorbesc. Dar pot? Nu? Ca Andreea ma intreaba sute de intrebari in cinci minute, ma pune sa-i citesc, sa-i povestesc de ce vorbesc asa, ma suna mama, ii explic cu o voce de film de groaza ca sunt bine, doar n-am voce. Inchid, suna tata. Iar, sunt bine, nu am voce..ideea ar fi sa nu vorbesc...nu, nu vreau medicamente ca am, nici aerosoli, am si d=aia...vreau doar sa nu vorbesc o zi.
Deci nu pot suna si nu mai raspund nici la telefon zilele astea.
Sunt doar pe mes si mail:d. Integrata complet in online.

PS: la noi in casa temperatura a scazut la 20C, cu 19 pe hol:)). In curand scot manusile

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...