In lumea culorilor

Lumea la aproape 4 ani este extrem de interesanta si colorata, cel putin prin desenele Andreei. Matza a avut de mica o placere nebuna sa coloreze/mazgaleasca/deseneze si nu pare sa se sature niciodata de aceasta activitate. Uneori se apuca de colorat si dupa ce face jumatate de plansa, cu migala si rabdare, spune ca "nu mai pot colora" si isi ia o pauza. Apoi revine si termina desenul. Este foarte atenta la detalii, nu-i place sa depaseasca, dar nu face din asta o tragedie daca se intampla, mai ales ca eu am insistat ca nu conteaza daca trece peste contur. 
Atunci cand deseneaza, raman de multe ori surprinsa de rezultat. Eu nu ma pricep deloc la a face oameni, animale sau alte desene. Cand ma punea sa-i desenez o fetita, iesea mereu un soi de cap stramb pe un corp scheletic. Asa ca nu a avut un model prea bun:d. De la o vreme insa se pare ca s-a prins ca sunt complet netalentata si nu ma mai pune sa desenez:d. In schimb a inceput sa faca ea niste "portrete" care mie mi se pare super haioase si interesante. Pe unele am reusit sa le salvez. 
Nu stiu cum va evolua acest mic talent mai incolo, e treaba Andreei daca va continua sa deseneze sau va descoperi altceva. Dar ma bucur ca in acest moment din jocul culorilor lumea piticei arata frumos. 
Rapunzel
 Fetita din Africa
 Printesa
 In lucru:d

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...