Amintiri scurte

Azi am stat mai mult pe acasa si dupa 2 episoade de Grey's m-am apucat sa bibilesc la blog. Ma mai apuca asa, o data pe sezon, sa schimb culorile pe ici, pe colo. Tot cautand o poza am dat peste un set de asta vara si m-a apucat un chef de zmeura si plimbat cu bicla....
Dilema mea sincera este insa daca o sa o mai pot cara pe Andreea anul asta in spate. Pe bicla adica. Anul trecut a fost usor, nu simteam greutatea si nu ma dezechilibra deloc. Dar deja scaunul ei se cam lasa pe roata si la borduri se frecau.
 

Eu sper sa mai mearga si vara asta, avand in vedere ca inca e mica sa tina la plimbari lungi cu bicla ei pitica. Tinta ar fi totusi sa scapam de rotile ajutatoare. Sa vedem daca ne iese.

Hai cu vara, ca mi-a ajuns noroiu de afara. De fapt, as mai vrea un weekend la munte, la schi, prin februarie. Dar asta nu inseamna ca in Bucuresti nu poate veni primavara mai devreme un pic, nu?

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...