Inot, hobby si idei


Saptamana trecuta am reusit in sfarsit sa ne organizam si sa ducem matza la inot.
Aveam in plan mai demult sa reluam balaceala, dar pentru ca nu se mai putea la Complexul Olimpia, la instructorul de anul trecut, am cautat alte variante. Am gasit ceva, ok ca pret dar departe si ceva mai scump dar aproape. A castigat varianta mai comoda:d.
Asa ca dupa o lectie de proba sambata trecuta, vinerea asta oficial lectiile.
Nu va imaginati ca la 4 ani sau la 3 sau la 4.5 ani invata sa inoate. Abia pe la 5 se intampla asta. Deocamdata, dupa cum am inteles de pe la instructori, scopul balacelii este sa se invete cu apa, sa invete sa nu respire sub apa, sa nu se sperie daca intra la fund, sa invete miscarile de baza, gen dat din maini si picioare coordonat, si sa-si formeze un corp armonios si puternic. Plus sa se balaceasca in voie vreo ora:D.
In mod normal instructorii recomanda 2 sedinte pe saptamana, dar noi am optat pt una. Deja Andreea merge si la tenis cu gradinita, plus balet duminica, deci cred ca e cam suficient.
In schimb nu mai avem timp deloc pentru activitati acasa, cum faceam in iarna. Soarele de afara si parcul de vizavi de bloc ne indeamna sa stam mai mult plecati. Ne intoarcem in casa pe la 8, pentru masa de seara si baie. Si cu asta ziua s-a dus. Mie imi lipsesc cele 1-2 ore cand stateam impreuna si apucam sa mai bricolam sau sa invatam cate ceva...O sa incerc sa mai fac totusi cu ea cate ceva din cand in cand ca sa nu ne iesim din mana:p
Hobbyul momentului este sa puna masa. Doamne fereste sa aseze altcineva farfuriile pe masa ca iese foc. Eu i le dau jos din dulap, ea le aseaza pe masa, alege furculite si cutite, pune servetele la fiecare, amesteca salata, incearca sa taie ceapa si rosiile, pune pahare pentru apa sau bere. Asta dupa ce de vreo luna o cam las sa-si aleaga singura hainele si sa se imbrace, intervenind doar daca sorcova e prea sorcova sau nu se potrivesc cu vremea  de afara. In rest e treaba ei. Pluuus, a invatat sa-si prinda agrafa la bretonul urias asa ca munca mea se reduce semnificativ per total:d.
Daca ar fi la fel de atenta sa-si sufle nasul cand are muci ar fi minunat....
Si pentru ca eu sunt mereu in cautare de locuri unde putem merge cu Andreea prin weekend, am zis sa va zic despre un bistro nou, la care inca nu am ajuns:d, doar am citit de el. Din poze pare misto pentru copii, chiar si pentru simplul motiv ca are o curte maricica, imprejmuita, cu pietricele. Bagati un ochi si daca ajungeti inaintea mea sa spuneti cum e:)

Cam asa:)

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...