Prima tabara - concluzii

Prima tabara a Andreei s-a terminat vineri si a fost un succes. Desi initial ma asteptam si la momente mai dificile, cu dor de mami si tati si poate chiar lacrimi, nu a fost cazul. Copiii s-au distrat de minune si nu au avut timp de suparari:).
Eram noi tare incantati de educatoarea matzei, dar acum ne e draga rau de tot pentru ca a reusit saptamana asta sa fie si organizator si educator si mamica si entertainer pentru cei cinci pitici de la grupa ei. 
Singura mica emotie cu Andreea a fost miercuri, cand am aflat ca vomitase dimineata si ii era putin rau, dar dupa o tura de Debridat s-a linistit si nu au mai aparut probleme. Inteleg ca au tinut-o un pic pe mancare mai de regim zilele urmatoare, adica nu i-au dat de exemplu mamaliga cu smantana seara, ci pui cu cartofi. 
In rest nicio problema. 
Programul a fost plin plin. Dimineata schi, o ora jumatate, apoi pranz, joaca vreo ora, apoi iar schi de pe la 3-3 jumatate, apoi  dans/joaca/topaieli, masa de seara, dus si nani. Pe la 9-9 jumatate picau lati in pat:). 
Miss Denisa a dormit cu ei in camera asa ca i-a avut mereu sub ochi. 
Vineri la 10.00 a fost un soi de lectie deschisa, cu parintii veniti pe furis si pititi intr-o bodega de langa partie, ca sa vada ce au invatat cei mici. 
Pentru ca pierdusera o zi de schi, pe motiv de ploaie, jumatate dintre copii erau cu un pas in urma altora, care mai facusera lectii inainte. Asa ca prima impresie a fost ca matza stie doar sa se tina pe picioare :d, dar nu apucase se coboare toata panta de incepatori si nici sa urce cu teleschiul pana sus. 
Dar, pentru ca oricum mai stateam doua zile in Predeal, si in sfarsit zapada dadea semne ca se apropie, am mai luat inca trei sedinte de schi pentru ea si rezultatele s-au vazut imediat. Sambata dupa-masa, inainte sa plecam spre Bucuresti, a coborat panta singura, insotita de Dan.
La inceput...
 
 
 
  
Ultima zi, ultima ora de schi
Ultima zi, final de lectie
 
 Cele doua mogaldete, Andreea si tati
Final de vacanta:)
 In afara de schi, Andreea ne-a povestit din tabara despre seara de carnaval, petrecerea in pijama, focul de tabara, seara folk:d, paturile suprapuse si ceva animale impaiate de la Muzeul Cinegetic de la Posada.
Cat a fost Andreea la Azuga noi am schiat un pic in Predeal, apoi 2 zile pe langa Voineasa, la Transalpina Ski Resort. Este o zona de schi inaugurata anul trecut parca, foarte frumoasa, cu instalatii si partii misto. Din pacate stau prost la capitolul cazare deocamdata...O sa povestesc insa despre cum e sa schiezi acolo in alt post:)

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....