Ce cadou luam de Craciun?

Ce luam copilului de Craciun? Sau de ziua lui. Aceasta dilema existentiala a fiecarui parinte. Nu mai zic de prieteni, bunici si alte rude care fie cer idei, fie ofera bani, fie iau ceva safe, gen Lego daca stiu ca ala micu e pasionat de lego:d..Dar noi, parintii, noi ce luam? 
Intotdeauna am incercat sa combin dorintele ei cu ideile mele. Sa inserez printre cadouri si chestii care mie mi s-au parut potrivite la varsta respectiva.
Din fericire, de cele mai multe ori, alegerile au fost usor de facut: lego, carti, anumite jocuri, crafturi. De exemplu, de vreo 3 ani nu mai iesim din lumea lego. 
De variatie am mai luat uneori Geomag.
In ultimul an am trecut si pe la zona de boardgames, gen Catan, Monopoly, ceva cu Harry Potter, Dixit, Timeline si Storyline. Toate sunt foarte faine si ne mai apuca uneori seara sa ne jucam. 
Carti nu mai iau de Craciunul asta pentru ca avem atat de multe luate si inca necitite, ca mai stau un pic. Va recomand insa: 
Povesti de seara pentru fete rebele
Seria Agatha Mistery
Ordinul iepurilor regali din Londra

Also, am citit recent de cartea asta : Ce este contitutia? Joaca-te si vei afla, de Alina Dumitrascu. Si ma gandesc sa o iau dupa sarbatori. 

Daca aveti recomandari de carti pentru 8-9 ani, va rog, aruncati cu idei aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gastrita la 9 ani, ghid pentru incepatori

O sa povestesc un pic cum am trecut noi prin perioada cu probleme de burta a Andreei, probleme care se cheama pe fisa ei gastrita cronica. ...