Role, placa si alte julituri

In ultima vreme, de cand cu primavara asta intarziata, Andreea isi imparte timpul liber intre placa, role, catarat in copac si ceva activitati conexe cu prietenii. In weekend, trebuie neaparat sa mergem in parc la ”rampe”, un loc cu tot felul de gropi si chestii amenajate pentru trickuri cu biciclete si role, plin de obicei de baieti, majoritatea mai mari..
E, si printre gastile astea de baieti pe bicle si role se arunca si fiimea..
Chiar daca nu sunt 100% confortabila cu felul in care se da, sunt super mandra de curajul si mai ales perseverenta de care da dovada atunci cand e vorba de un sport preferat. Fiecare truc reusit vine dupa momente de teama, de stat pe margine, de studiat cum fac ceilalti, de evaluare, de renuntare, de revenire, de asumare a riscului, aruncat in gol, uneori cazut, dar pana la urma reusit. Fiecare reusita este un motiv de mandrie pentru ea, de incredere in propriile forte. E o lectie pe care nu as putea sa i-o predau niciodata mai bine.
Este lupta ei, efortul ei, riscul ei si reusita integral a ei.
Din fericire, in afara de julituri si vanatai, noua pasiune nu s-a lasat cu probleme mai grave pana acum...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce vreau de la 2020-o lista dezlanata si probabil incompleta

Intotdeauna cand ma intreaba cineva, Andreea de exemplu, ce as vrea cadou, mintea mea se goleste de idei. Nu ma pot gandi la niciun obiect d...