Idee de weekend: caiac sau stand-up paddling la Snagov

Ieri am chiulit de la munca. Pentru ca Sf. Maria si deci nu prea multe de facut. Si ne-am gandit noi ce sa facem ce sa facem, ca nu puteam pleca prea departe, dar nici in parc n-as fi stat..si am ajuns la Snagov. Eu ochisem mai demult ideea cu datul pe placa (paddling) si Dan a avut ideea sa mergem la Artha Park, unde noi am fost si anul trecut si ne-am dat cu caiacul.
De data asta ne-am impartit. Am luat un caiac de doua persoane, pentru mine si Andreea si o placa  de stand-up paddling pentru Dan. 
Traseul porneste pe un canal mic, plin de nuferi, printre pontoane si maluri cu salcii, si ajunge dupa vreo 20 de minute in Lacul Snagov mare. Pe lac mai trec si barci cu motor asa ca recomandarea este ca cei cu caiace sa stea mai pe margine. Oricum, pentru bratele mele canalul cu nuferi si un pic de lac sunt suficiente...
Lacul este marginit de vile, mici, mari, parasite, locuite, toate insa au pontoane, asa ca din loc in loc ne-am mai oprit si am exersat statul pe SUP pe rand. 
La final, m-am intors eu pe placa si Dan cu Andreea in caiac.
Super fun! 

PS: Andreea a filmat cam non stop ziua de ieri...si la final m-a pus sa fac un film. Iote-l. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce vreau de la 2020-o lista dezlanata si probabil incompleta

Intotdeauna cand ma intreaba cineva, Andreea de exemplu, ce as vrea cadou, mintea mea se goleste de idei. Nu ma pot gandi la niciun obiect d...