Sa ne jucam...

Am primit o leapsa. Prima :d. Sunt tare incantata, mai ales ca e asa draguta. Pentru ca sunt incepatoare in asemenea experiente, sper sa nu ma incurc. O iau deci metodic:)
In primul rand, multumesc Zu pentru ca te-ai gandit la noi.
Apoi, insir cele 10 lucruri care imi plac: diminetile cu soare, o cana de ceai cand mi-e frig, primii pasi intr-un loc nou, scoicile, sa-mi bag picioarele in mare (la propriu, nu la figurat:d), o cafea cu fetele, librariile, sa ascult un cantec potrivit momentului, dansul, zambilele.
Nu m-am legat de lucruri care o implica pe matza pentru depasesc nivelul clasic de "placere" si se incadreaza in ceva mult mai puternic si mai personal.
Da, stiu, nu sunt chiar 12 cum prevedea leapsa, dar m-am oprit la blogurile pe care mi-am facut si eu simtita prezenta macar o data sau ai caror stapani au bagat vreo vorba pe la noi prin "minuni". Sunt multe altele pe care le citesc, dar nu mi se pare corect sa lovesc oamenii cu leapsa cand nici nu au auzit in prealabil de mine:d

Cum faci o rata sa zboare pe monitor

N-am mai scris de ceva vreme pe aici, in primul rand pentru ca nu am avut idei.. Viata noastra se imparte intre scoala, weekend si servic...