Sa ne jucam...

Am primit o leapsa. Prima :d. Sunt tare incantata, mai ales ca e asa draguta. Pentru ca sunt incepatoare in asemenea experiente, sper sa nu ma incurc. O iau deci metodic:)
In primul rand, multumesc Zu pentru ca te-ai gandit la noi.
Apoi, insir cele 10 lucruri care imi plac: diminetile cu soare, o cana de ceai cand mi-e frig, primii pasi intr-un loc nou, scoicile, sa-mi bag picioarele in mare (la propriu, nu la figurat:d), o cafea cu fetele, librariile, sa ascult un cantec potrivit momentului, dansul, zambilele.
Nu m-am legat de lucruri care o implica pe matza pentru depasesc nivelul clasic de "placere" si se incadreaza in ceva mult mai puternic si mai personal.
Da, stiu, nu sunt chiar 12 cum prevedea leapsa, dar m-am oprit la blogurile pe care mi-am facut si eu simtita prezenta macar o data sau ai caror stapani au bagat vreo vorba pe la noi prin "minuni". Sunt multe altele pe care le citesc, dar nu mi se pare corect sa lovesc oamenii cu leapsa cand nici nu au auzit in prealabil de mine:d

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....