Nici o zi fara o veste buna

Consiliul economic al premierului Emil Boc Andreea Paul-Vass a confirmat informaţia transmisă luni de MEDIAFAX privind reducerea indemnizaţiei pentru creşterea copilului de la 1 iunie, precizând că în perioada imediat următoare va fi decis nivelul diminuării sau dacă va fi impusă o sumă fixă."Indemnizaţia va scădea, dar nu s-a stabilit încă dacă va fi o sumă fixă sau care va fi procentul nou. Este nevoie de o analiză de impact", a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, Andreea Paul-Vass. (sursa: Mediafax)

Poate ar trebui sa ramanem la Barcelona?:(

Update: E de ieri, dar imi place...
"37% din cheltuielile bugetului de stat sunt cheltuieli sociale, în care intră - dau toate năzbâtiile din program care s-au inventat în perioada de veselie parlamentară - pamperşi pentru copii şi toate năzbâtiile care au făcut din bugetul României un buget de asistenţă. Pot să spun cu oarecare demnitate că dacă vrei să faci un copil trebuie să ştii ce e aia, trebuie să-i poţi cumpăra pamperşi. Vreau să înţelegem că am mers prea departe. Nicio ţară nu-şi poate permite să cumpere pamperşi cum îşi permite România", a spus Băsescu. (sursa:Antena 3)

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....