Prima iesire la munte


Weekendul trecut i-am convins pe mami si tati sa mergem la munte. Desi Busu anuntase ploi si vijelii, eu eram sigura ca vremea o sa tina cu mine.
Asa ca m-am incarcat cu o gramada de hainute, lapte, biberoane, termos, jucarii, scoica, marsupiu si cos de dormit, prosop, doua paturici, pernuta, pampers, servetele, infacol, fier si Vigantol, supozitoare (just in case), ceai si am pornit la drum.
Ce s-a intamplat pana la predeal nu prea stiu sa va spun pentru ca am dormit. Masina lu tati e un somnifer pentru mine asa ca m-am trezit brusc tocmai cand mi se pregatea masa.
Nu stiu ce mi-a pus mami in mancare, dar urmatoarele 3 zile am cam dormit...cu pauze de mancat si jucat, plus putin plans ca sa nu uit cum se face.
In rest, am auzit ca mami si tati m-au dus la Trei Brazi, la Cabana Secuilor, la 7 Scari si in Poiana Brasov, plus niste fataieli prin Predeal. Eu imi aduc aminte doar franturi: niste vaci pe o poiana, niste picaturi de ploaie pe fata mea, zgomot de cascada, o muzica tembela prin Poiana...
Oricum, mi-a placut la nebunie asa ca mai vreau.
Plus ca am fost senzatia Vaii TImisului in excursia de la 7 Scari. Toata lumea se mira cum de o pitica asa mica, de doar o luna si 3 saptamani, se plimba deja prin padure..

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....