Soarele dauneaza grav sanatatii

Asta e clar. Cel putin asta inteleg din ce mi se intampla de la o vreme.
Cam o data la doua zile, cate o tanti binevoitoare de pe strada ma atentioneaza isteric ca Andreei ii vine soarele in ochi in carucior. Da, stiu, exista momente in care, pentru cateva secunde, o bate soarele din fata. Se intampla. Nu-i place, dar inchide ochii si asteapta sa ajungem la umbra. Nu suport carucioarele acoperite cu paturi, prosoape, esarfe si alte panzeturi, in care copilul sta pitit, la umbra, sa nu cumva sa il atinga soarele.
Asta-vara, foloseam o umbrela pentru ca soarele era prea puternic. Dar acum e toamna si putin soare nu cred ca strica nimanui.
Ei bine, nu e asa.
Cel putin 4 babe din cartier si una de pe la unirea m-au tras de maneca pana acum. La modul "apucat de mana, strans, oprit carucior, tipat la mama neatenta...". "O bate soare !!!!".
De fiecare data le spun ca stiu si plec mai departe. Una din ele m-a sfatuit sa cumpar un prosop mai mare, inchis la culoare si sa acopar caruciorul cu el.
Probabil ca la iarna nu am voie sa las vreun fulg sa atinga fata picei. Pentru ca dauneaza grav...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce vreau de la 2020-o lista dezlanata si probabil incompleta

Intotdeauna cand ma intreaba cineva, Andreea de exemplu, ce as vrea cadou, mintea mea se goleste de idei. Nu ma pot gandi la niciun obiect d...