Un dans va rog?

Matza a fost mereu mare amatoare de muzica si dat din fund. Cand era mai mica isi misca funduletul intr-un mod foarte simpatic sau se legana cu totul intr-un mod labartat. Acum a adoptat un nou stil. Nu a renuntat de tot la miscarile de sold, dar prefera de cele mai multe ori sa se roteasca de la stanga la dreapta, de parca ar recita o poezie.

Astazi am scos de la naftalina rochita mea de la 1 an. Se pare ca eram mai grasuna decat fi-mea, dar oricum e delicioasa cu ea:DCand o vezi asa in rochita, e greu de crezut ca de fapt e un baietoi. Se cearta pe jucarii cu copii mai mari, se catara singura pe scarile de la topogane si nu vrea sa fie data pe cele mici, de bebelusi, ci pe cele mari, cu tub. Are julituri si vanatai la picioare si cateodata se ratoieste la cei din jur pe un ton atat de autoritar ca ne sperie. Nu ii e frica sa plece singura prin parc si trebuie sa stau mereu cu ochi pe ea pentru ca nu stiu unde fuge si dupa ce catel sau om se ia.
Roade cu pasiune pulpele de pui pana la os si indeasa in gura o gramada de mancare pana cand se umfla in obraji. Apoi o molfaie ca pelicanul si daca nu incape o mai scuipa pe jos. O imagine demna de o domnisoara:D.
Dar, are momente cand e foarte tandra si pupacioasa. Cu noi sau cu papusile:D. Ii place sa se uite in oglida si sa o lauzi ca e frumusica. Probabil o amuza tonul pentru ca rade si se matzaie ca o pisica. Asa ca pana la urma tot o fetita e:).

Role agresive, de speriat sau nu chiar?

La 1 an, se ridica in picioare si incepea a alerge. La 4 ani facea balet. La 5 ani a testat ceva dansuri contemporane. Apoi chitara. Apoi t...