Cum pacalesc eu vaccinul

UPDATE: Groaznicul s-a intamplat. In seara asta. Am primit nu unul, ci doua vaccinuri. Si Prevenar, si Infarix. Si eu care m-am chinuit sa planific o noua evadare...Asta e, nu poate sa-mi iasa mereu. Totusi le-am evitat de 2 ori pana acum. Doamna doctor a zis ca daca m-a prins gata, nu mai scap fara doua intepaturi. 
Mai am unu, peste o luna. Lasa ca am timp pana atunci sa pun la cale un plan mai reusit pentru a scapa de el.


Si nu unul, ci 3 vaccinuri. Trebuia sa le fac acu o luna si am reusit, prin forte proprii, sa scap de ele pana acum. Sa va explic.
Pe la 1 an fara 2 saptamani, mami si tati au facut programare la doamna doctor sa fac a doua doza de Prevenar. Eu n-am zis nimic, am stat cuminte si, cu 2 zile inainte de data ingrozitorului eveniment, am inceput sa fac febra. Cand a venit momentul sa ma intalnesc cu domnul Ac, doamna doctor a zis ca mai bine mai stam, ca am putin rosu in gat si oricum nu e urgent sa facem vaccinul. 
Prima victorie.
Dupa 2 saptamani, la 1 an si cateva zile, mamai si tati, din nou (perseverenti oamenii astia:d) ma duc la doctor. Cica pentru control si vaccin. Ha, ha, ce gluma. Eu aveam enterocolita, burta partaita si nu papam nimic. Pregatisem totul din timp, asa ca nici vorba de vaccin.
Maine am iarasi programare la Prevenar (v-am spus ca sunt perseverenti:d). Dar de 2 zile o tot pacalesc pe mami cu temperaturi dubioase (37.6-37.7), iar azi am zis sa fiu un pic mai clara, ca parca nu pricepea aluzia, si am aranjat termometrul pe la 37.9. 
Ceva imi spune ca nici maine nu fac vaccinul asta. Si pana nu-l fac pe asta, scap si de cele 2 vaccinuri obligatorii de la 1 an.
Pupici si salutari

Role agresive, de speriat sau nu chiar?

La 1 an, se ridica in picioare si incepea a alerge. La 4 ani facea balet. La 5 ani a testat ceva dansuri contemporane. Apoi chitara. Apoi t...