Post-Rev

Trecu si Revu. Anul asta a fost cam chinuit pentru noi. Dar acum ne repunem incet pe picioare si privim cu optimism spre un an fara alte probleme decat cele de la "trecerea dintre ani".
Sa va explic.
Dupa cum stiti, matza s-a procopsit cu o raceala urata, cu o tuse oribila si una peste alta si cu o constipatie nedorita care a accentuat starea proasta. Eu am luat-o pe urma ei si am racit. Sa nu se chinuie singura, nu de alta.
Asa ca eu si tati am plecat pe 31 (in loc de 30) destul de amarati si ingrijorati, lasand pitica la bunici. Sincer, imi doream sa putem ramane acasa, nu aveam niciun chef de petreceri si nu-mi pasa deloc de banii pierduti. Dar eram legati de niste oameni, plus ca raceala mea nu ma facea cea mai potrivita persoana care sa aiba grija de Andreea.
Ca sa nu ne lungim, bilantul Revului este o tuse urata si muci la greu la mine si la matza, dureri de cap masive la mine, greva foamei la ea, o stare de "lasa-ma naibii sa zac in pat" la mine, un minus de vreo juma de kil la ea.
Una peste alta suntem bine:)).
Azi am revenit acasa si e prima zi in care am rezistat toata ziua fara sa visez la o perna si o plapuma mare sub care sa ma ascund, iar Andreea a reinceput sa manance. Asa ca sper ca am lasat raul in urma.
De tusit inca tuseste, acum productiv, si sper sa scapam si de asta in cateva zile. Muci mai sunt, dar nu asa multi ca zilele trecute. Luptam acum sa regasim kilogramele pierdute cat mai repede si sa fim iar in forma maxima.
Un An Nou minunat va uram si fara niciun fel de probleme!

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....