Nutella plus Austria

Evident ca nu exista nicio legatura intre cele doua. Dar cum  sunt intr-o completa lipsa de inspiratie si o lene profunda, era cea mai reusita varianta de titlu. Si cu oarece legaturi cu subiectul.
Deci intai Nutella. Am descoperit acu vreo trei luni o reteta de biscuiti cu Nutella dedicata celor mai nepriceputi, lenesi si grabiti bucatari. Ca mine asa. Este atat de simpla ca si Andreea se descurca aproape singura cu ea. SI atat de bun rezultatul ca tava de biscuiti rezultata este terminata in circa ... o zi....
Asa ca iata, reteta minunata: o cutie de Nutella, 2 oua, aproape o cana de faina si optional ciocolata rasa. Se amesteca toate astea si se ia cate o lingurita de compozitie si se pune pe o tava cu hartie de copt. Si se lasa circa 20 de minute la cuptor. Gata. Reteta mai exacta aici.
Va zic eu ca iese ceva delicios

Acu cu Austria. Vrem sa mergem la schi prin ianuarie. Daca ati fost si v-a placut un loc anume, spuneti-ne si noua. Cautam loc fara aglomeratie mare mare, cu partii usoare, ca mergem cu Andreea, si chestii dragute  in zona. Idei?

Astazi plecam la Zarnesti sa urcam la cabana Curmatura. Weekend frumos va doresc! 

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....