Dupa Paste

In ultima vreme am uitat sa fac poze cu noi. De fapt, de cand Andreea are propria camera foto, am lasat-o pe ea sa pozeze locurile prin care mergem. Asa ca m-am trezit ca nu avem poze nici de dinainte de Paste, nici de Paste pentru ca dansa a avut alte prioritati decat sa pozeze frumoasele oua pictate de noi, biscuitii ornati sau mielu'. Avem in schimb niste poze pre-Paste de la Muzeul Satului, un loc care arata foarte bine anul acesta. Mi s-a parut foarte cochet, aranjat si curat, cu case ingrijite si aceleasi pisici dolofane. 
Pentru mine, Pastele este despre familie, traditie, miel, oua pictate, stat impreuna, jucat, lenevit, oameni adunati in jurul mesei, un Bucuresti mai gol si mai calm. Este despre a te bucura de cei dragi de langa tine si a te gandi la cei care nu mai sunt.
M-as fi bucurat sa fie si a doua zi de Paste cu soare si cald, sa putem sta pe afara, sa mergem la pas pe Calea Victoriei, sa mancam o inghetata poate, prima pe anul asta, sau o prajitura, nu prima pe anul asta...Dar e ok si asa, o sa mancam prima inghetata in alta zi cu soare, iar de prajituri nu ne ferim oricum.
E bine la noi si vesel si cald, ceea ce va dorim si voua. 

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....