La Ferma Animalelor

Azi fost sa vedem animale. Nu cine stie ce minunatii, ci gaini, oi, capre si iepurasi. Alea pe care le ignoram cand eram mica si mergeam la tara, acum au devenit mari vedete demne de pozat.
Am fost insotiti de Mariuca si mamica ei asa ca distractia a fost si mai mare.
Andreea a fost culmea super incantata de vizita, desi eu ma asteptam la maraieli si proteste avand in vedere ca se suprapunea cu somnul ei de frumusete de la ora 11 dimineata. E adevarat ca pe drumul de intoarcere a dormit dusa, dar acolo a fost tare vioaie si incantata.
Cei mai interesanti pentru ea au fost iepurii, probabil pentru ca aveau dimensiuni apropiate :d si intindeau boticul spre ea. A avut cateva discutii si cu gainile si un cocos. In schimb oile si caprele au fost complet antipatice, mai ales ca behaiau cam tare si matza s-a cam speriat.
Un mare hit a fost si poneiul pe care domnul tati a sustinut ca putem plimba copilul. Eu m-am gandit ca poate 1 an si 2 luni e o varsta cam nepotrivita pentru calarie, dar donsoara s-a aliat cu ta-su.
Pe scurt, ne-a placut mult mult si mai vrem.
Mai multe filme aici
Mai multe poze aici

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....