Concluzii dupa vacanta la bunici


Matza a revenit acasa. Tot neagra, parca mai inalta. Sau poate mi se pare mie. Deocamdata e intr-o faza foarte pupacioasa si noi profitam:d. Ne ia in brate, ne strange, ne zice ca ne iubeste si da pupici. Lucruri pe care el facea si inainte, dar nu in fiecare zi. Uneori nu avea chef de pupaceli deloc. 
A revenit si programul de somn, identic cu cel anterior. Daca la munte dormea dimineata pana spre 8 juma, aici se trezeste la 7, dar reusesc sa o pacalesc cu inca o ora de somn spunandu-i ca e devreme rau, soarele inca doarme si sa mai stea un pic in pat. La pranz nu prea depaseste 1.5 ore, desi la munte rupea si 2 ore juma-3. Cald nene, cald. Iar pentru ea diferenta de temperatura e si mai sesizabila.
Maine merge la prima ora de inot. Abia astept sa aud reactii, impresii..
Ce am reusit sa aflu de la ea de pe la munte, pentru ca, daca stii cum s-o iei toarna tot:d
Ca Pisi a stat in casuta din curte, desi regula noastra era ca Pisi nu iese din casa, avand in vedere ca e folosit ca perna.
Ca s-a jucat cu o fetita Smaranda, care a plecat la mare
Ca a fost in padure si i-a placut mult
Ca veverita Ioana are acelasi nume cu al ei si vine rar sa manance. La fel de rar vine si veveritoiu Tolica.
Ca s-a copt zmeura si a mancat din ea, dar bobitele celelalte (coacaze) sunt inca acre
Ca a mancat orez. si spanac.
Ca bunicu nu a facut gratar in curte.
Ca "mergem la magazin si cumparam bomboane cu fructe"....mrrrr...
Ca atunci cand "am fost la magazin si am luat bomboane, te-am pacalit mamiii".....dublu mrrr...presupun ca se traduce "nu spunem lu mami ca mancam bomboane", dar poate nu e asta si vroia sa zica altceva.
Una peste alta a fost ok. Pare sa se fi simtit bine acolo.
Limita de stat fara noi e de vreo 7 zile, caci dupa o saptamana la bunici a inceput sa intrebe de mami si tati, chiar sa planga ca vrea acasa. A doua zi a ajuns tati acolo asa ca supararea s-a rezolvat:).  
Acum ne reintram in rutina. Mergem in parc. Facem inghetata. Mergem la terasa. Fugarim bicicleta. Ne cautam prietenii pe alei. Asteptam saptamana viitoare cu noua gradinita...

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...