Prima zi de gradinita. Reloaded

Fuse si prima zi de gradi. Noua gradi. Cea pentru "fetite mari", fata de cea pentru "bebelusi" la care a fsot pana acum:d. 
Caci asa am prezentat mutarea Andreei. A crescut si trebuie sa mearga la o gradinita unde merg fetite si baieti de varsta ei.I s-a parut normala schimbarea, a acceptat-o imediat si nu a protestat niciodata la idee in saptamanile care au precedat mutarea.In ultimele 3 saptamani, cat a fost ba la mare, ba la munte, i-am povestit ca si ceilalti copii sunt in vacanta si cand se deschide gradinita o sa mearga si ea.
Asa ca ieri a fost prima zi la noua gradi. A dus-o tati, cu saculetul in spate, cu pijamale si hainute de schimb la ea. A lasat-o pe mana lui Vero, care se pare ca va fi educatoarea ei. 
Deocamdata copiii stau cam la gramada, pentru ca sunt putini, multi sunt cu parintii prin concedii probabil, asa ca abia spre toamna vor fi stabilite exact grupele.
Cand m-am dus s-o iau seara, a sarit vesela la mine in brate si m-a strans tare tare, apoi a fugit sa-mi aduca "un cadou", un desen din care nu inteleg nimic, caci matza nu e mare artista la desenat:D. 
Face cercuri amestecate si eventual niste ochi aruncati pe acolo, dar cam atat. Mi-a zis ca e un hotel cu paturi in care dorm oameni...clar:DVero mi-a zis ca se vede ca e adaptata perfect la gradinita. A mancat, a dormit si s-a jucat, fara proteste, fara suparari.Ca si data trecuta cand am inceput cresa, nu zic hop pana n-am sarit santul:d. Iar santul apare de obicei dupa 2-3 saptamani, cand noutatea dispare si vezi daca celui mic chiar ii place acolo sau nu.
Dar pentru momentu noul drum se arata senin:)
un pic de parc, dupa gradi :)

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...