Ce sa fie, ce sa fie? - continua:d

Update: Am fost in seara asta la doctor. Matza e ok, analizele de kk ok, consultatia ok, vesela nevoie mare. Una peste alta nu stim ce are. Pot fi mofturi de copil de un an juma, poate fi o burtica suparata un pic pe vreun fel de mancare nedorit. Important e ca nu sunt gandacei.
Totusi, dr. ne-a sfatuit sa facem si o urocultura si o eco abdominala, sa nu fie vreun inceput infectie urinara.
Asa ca in seara asta am facut dansul ploii ca sa faca un pipi intr-o punga speciala:)). Normal ca a protestat la atasarea infamului obiectul si a mers un sfert de ora cracanata prin casa. Dupa maraieli si scartaieli am prins un mini-pipi, suficient doar pentru examenul de urina. Am asteptat urmarea ca sa pot stoarce ceva si in borcanul de urocultura, dar matza a refuzat sa mai presteze la punga. Reluam dansul maine dimineata.
Uf, asa mi-am dorit azi sa mearga deja la olita. Dar dansa nu da semne ca ar fi interesata de asa intrument. Cred ca o sa o pun direct pe WC.


Febra mica, matzaiala, refuzul complet al hranei, acceptarea fooarte limitata a lapticului, kk molut si galben pai.
Dap. Ne-a lovit. Un gandacel.
Cred ca se razbuna gargaritele ca m-am luat de ele in postul trecut:d.

Maine facem coprocultura. Sa aflam si noi numele inculpatului. Iar daca e doar o indigestie ceva, dam si o petrecere cu tort.

Role agresive, de speriat sau nu chiar?

La 1 an, se ridica in picioare si incepea a alerge. La 4 ani facea balet. La 5 ani a testat ceva dansuri contemporane. Apoi chitara. Apoi t...