Un subiect delicat: mancarea - 2

Update: deci, dupa ce ieri la pranz nu a mancat nimic cu mama...aseara domnul tati a produs niste ardei umpluti. Pe care donsoara moft i-a tratat cu un mare refuz azi la pranz:(. Nu a mers nici macar cu un borcan de iaurt turnat peste compozitie.
In schimb a ros pana la os o pulpita de pui, pe care ieri o aruncase cat colo. Masa a fost completata de o portie mica de cereale fitness cu iaurt, ca doar ce naiba, tinem la silueta.
Cam asa sta treaba cu mancarea.
Prost.
Diseara o sa incerc sa rebranduiesc ciorbita cu niste suc de rosii. Poate ciuguleste maine ceva din ea totusi.


Andreea nu a fost niciodata mancacioasa. Ba chiar dimpotriva as zice eu. Acum are zile cand nu mananca aproape nimic sau foarte putin, de exemplu o banana la pranz:d, si zile cand mananca foarte bine.
Atata timp cat e sanatoasa, o las in pace, mai ales ca doamna doctor ne-a "linistit" spunand ca e normal la varsta asta si ca o sa se intample tot mai des. Asa ca, uneori ne place laptele, alteori nu. Uneori vrem tot borcanul de iaurt de 200, alteori doar juma. In unele zile ciorba acra e superba si castronelul trebuie reumplut, pentru ca a doua zi aceeasi licoare magica sa cada in completa dizgratie.
Asta e
Dar, as vrea totusi sa incerc sa-i mai diversific putin pranzul, care la noi s-a blocat in 2 feluri de mancare: pulpe la cuptor si ciorbita de legume.
Restul variantelor care erau acceptabile acum cateva luni (spanac, mancare de fasole verde, mamaliguta, legume la oak cu sos de rosii) nu mai sunt in gratiile matzei.
Voi ce mai dati la copii la pranz? Niste mancaruri simple si de succes...Care sa contina eventual si carne. Sau nu. Aia o pot da si separat.
A si sa nu para pasate, ca e jale. Adica chestiile gen spanac oricat ar fi de bune nu sunt bune pentru ca nu-i mai place sa manance chestii semi-lichide. Vrea bucatele. Fitzoasa, v-am mai spus:d

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....