Bicla ofticoasa

Am cea mai ofticoasa bicla din lume:d. Cand o pun sa mearga mai incet, nu-i convine. Cand ii zic, hai ma si tu mai repede, iar nu-i place. Asa ca arunca lantul cat colo si ma pune sa stau pe margine.
Pana cand vine printul salvator si cu mainile dibace pune lantul la loc.
Deci, daca aveti in plan plimbari mai lungi de aleea parcului nu va luati d-asta ca a  mea. Schimbatorul de viteze e o gluma proasta. Pe doamna bicla ofticoasa am luat-o de la decathlon cu vreo 7 mil juma, deci nu e chiari eftina. Acum insa regret ca n-am luam ori una de 4 milioane, macar sa nu ma supar cand mai face nazuri, ori una de 15 mil sa ma duc sa le-o arunc in cap alora de la care am luat-o daca nu ma asculta.
Am luat una medie. Si media nu e buna. E alba, simpatica, cu cos pentru fructe si apa, daaar....
In rest e minunat ca avem 2 biciclete si in weekend putem sa iesim din raza dragului nostru parc. Cu matza cu tot, normal.
Dupa ce duminica trecuta ne-am testat picioarele cu traseul Tineretului-Izvor-Cismigiu-Buzesti-Kisselef, cu 2 pauze de leagane pe drum, ieri am dat o raita prin Herastrau. E adevarat ca am luat metroul pana la Piata Victoriei, ca sa nu ne stresam cu timpul. Ziceam eu:d.
Drumul de la Victoriei la Arcul de Triumf este super simplu, trotuare largi, pista de bicla bine marcata. In parc, alta poveste. Oameni peste oameni, toti buluc in fata mea. Pana la urma ne-am strecurat destul de greu pana la aleea care inconjoara lacul, cam ingusta, dar super bine asfaltata . De la un punct incolo s-au mai rarit si plimbaretii asa ca a fost chiar usor. Am traversat lacul pe la calea ferata, unde exista pasarela, si am continuat pe partea cealalta, spre Insula Copiilor. Un nou popas la leagane si pe la 8 hai spre casa.
Totul a fost minunat pana aproape de Tineretului, cand deja se cam intunecase si nu prea mai imi venea sa merg cu viteza pe langa masini, asa ca am zis eu, inocenta, sa mut viteza. haaart, haaar, zbang...stoooop. Pedalele s-au blocat si asta fuse. Ne-am mutat pe trotuar si tati a inceput reparatia..Dupa vreo 15 minute am reusit sa plecam cu chiu cu vai si am ajuns acasa...
Concluzia: Nu ma bag la trasee lungi singura, ca raman naibii cine stie pe unde.
Concluzia 2: La anu schimb bicicleta.

when live gives you some lemons..

Am tot ezitat sa povestesc aici ce intamplare ni se intampla, sperand ca lucrurile vor trece si voi putea scrie o poveste care sa includa...