Post impotriva amneziei

In cazul in care ma loveste vreo uitare si nu mai stiu cumva la anul unde urmeaza sa mergem la mare, sa zic: Thassos, frate.
Cred ca am citit in ultimele 2-3 saptamani cel putin 5 bloguri ai caror proprietari urmau sa plece sau tocmai se intorsesera de acolo. Asta dupa ce si anul trecut am mai citit vreo 3, dar inca eram fidela Vourvourou.
Ultimele doua povesti, care m-au convins ca asa nu se mai poate, trebuie sa vedem si noi minunea sunt cele ale Bogdanei si Cristian Sutu.
Asa ca la anul, daca toate merg bine, as vrea sa ajungem si noi pe acolo cu matza...Ar fi al treilea an de Grecia succesiv, dar nu m-am saturat inca. Mi se pare o destinatie ideala de vacanta, pentru ca imbina destul de armonios mai multe elemente: peisaj, mancare, istorie, apa, plaja, liniste, locuri de vazut, accesibile si prietenoase.
So there, daca uit, va rog sa-mi amintiti prin martie 2013 ca trebuie sa ma apuc de rezervari:d.
Pana atunci, final de vara vesela si calda va doresc. Eu deja incep sa fac planurile pentru iarna. Sa va zic? Pendulez intre cateva zile lenese in Austria si o vacanta mai activa la Predeal, sa invatam sa schiem toti trei...Inca nu sunt sigura insa ca Andreea e pregatita...
Voi ce planuri mai faceti? Poate ma inspir:)

Despre Porto, pentru doi mari si unu mic

A trecut o saptamana de la concediu si am reusit in sfarsit sa ma adun si sa scriu si continuarea povestii, de fapt prologul, despre Porto....